Kaedah Pilihan 3 Lotto yang Mudah

Adakah anda suka bermain permainan loteri? Sekiranya anda seperti berjuta-juta orang Amerika, anda mungkin pernah bermain permainan Pick 3 Lotto, tetapi adakah anda tahu bahawa Pick 3 Lotto, dengan kemungkinan 1 dari 1000 adalah permainan lotto dalam talian yang terbaik untuk dimainkan? Mari kita lihat satu cara untuk mengurangkan peluang lebih jauh … Untuk peluang 1 dari 8 yang luar biasa.

Kaedah ini bergantung pada tiga nombor berbeza yang terdapat dalam undian tertentu. Beruntung bagi  EVO888 Malaysia kami ini berlaku kira-kira 78% masa, dengan nombor dua kali ganda dan tiga kali lipat hanya 22% daripada jumlah cabutan. Jadi bagaimana ia berfungsi?

Perhatikan lapan kombinasi nombor kotak ini: 0-2-4,0-3-8,1-5-7,1-6-7,1-7-9,2-3-8,3-4-8 , 5-6-9.

Ada yang tidak biasa?

Lihat dengan teliti. Memainkan hanya lapan kombinasi nombor berkotak ini, kita akan memukul sekurang-kurangnya dua dari tiga nombor yang dilukis 100% pada masa ketika gambar tidak mengandungi nombor dua atau tiga.

Oleh itu, dalam kira-kira 78% lukisan kita akan mempunyai sekurang-kurangnya 2 daripada tiga nombor yang dilukis. Sekiranya kita mengetahui bahawa 78% masa, kita akan mempunyai dua daripada tiga nombor yang diambil, maka kita hanya memerlukan nombor ketiga untuk menjadi salah satu daripada lapan nombor yang tinggal.

Oleh itu, dengan menggunakan kaedah ini, kita sekarang mempunyai peluang 1 dari 8 untuk menang pada sekitar 78% daripada lukisan 3 pilihan. Dan di sana anda memilikinya. Pastikan anda memainkan kombinasi anda BOXED.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *